9 Helsemessige fordeler med fotrefleksologi

9

Hva er fotrefleksologi?
Fotrefleksologi er kunsten å legge press på forskjellige punkter på foten din. Hvert punkt på foten er knyttet til spesifikke organer og kjertler i kroppen din. Ved å legge press på disse punktene, er du i stand til å stimulere disse organene som noen mener resulterer i bedre helse. Det har blitt praktisert i tusenvis av år i land som India og Kina.

Hvem er det til?
Fotsoneterapi er for alle som er interessert i hans eller hennes generelle velvære. Vær oppmerksom på at refleksologi kan hjelpe mot visse plager, men er ikke en kur for dem. Fotrefleksologi kan være gunstig på følgende måter:

1. reduserer stress
2. lindrer slitne føtter
3. lindrer smerter og smerter
4. gir bedre søvn
5. gir sjelefred
6. hjelpemidler i fordøyelsesproblemer
7. lindring av hodepine og bihuler
8. forbedrer sirkulasjonen
9. øker energien

Hvor begynner jeg?
For å begynne, se på et refleksologi -diagram og velg et område på foten du først vil konsentrere deg om. For eksempel, hvis du har vondt i ryggen, vil du kanskje fokusere på å legge press på føttene. Hvis du er interessert i generell helse, starter du fra midten av hver fot og jobber deg ut. Påfør et behagelig trykk på området med enten tommelen eller en av de andre fingrene. Påføring av olje eller lotion er ikke nødvendig. Gjenta minst en gang om dagen for maksimale fordeler.

Hvilke andre måter å stimulere føttene på?
Du har kanskje ikke alltid tid eller har alltid lyst til å se på et refleksologi -diagram. Hvis det er tilfellet, må partneren din gi deg en fin fotmassasje. Hvis du haster for mye tid, kan du gi deg selv en rask fotmassasje uten å bekymre deg for å treffe trykkpunkter. Du kan også gå barbeint i en park eller på stranden. For arbeidsplassen, få en av disse fotmassasjevalsene og legg den under skrivebordet ditt. Du kan også planlegge en avtale om fotrefleksologi på ditt lokale spa eller salong. Et annet alternativ er å kjøpe en elektrisk fotmassasje med roterende plater. Det føles fantastisk, og det eneste du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta