Подготовката може да бъде забавна – Polo е новата зумба

П

Значи искате да се подготвите и да отслабнете? Опитали сте Zumba, Boot Camp, PX90, йога и всички други тенденции, но мислили ли сте за Polo? Да, това е правилното, това на конния сорт, който има репутацията само на богат и известен.

Поло е една от най-добрите тренировки, които можете да получите и е особено добра за тези основни мускули. Докато играете поло, работите почти по цялото тяло. Играта на поло е много интервална тренировка с висока интензивност, която е един от най-ефективните методи за загуба на телесни мазнини. В Поло имате кратки изблици на изцяло енергия, последвани от дихатели и след това всичко се повтаря. Този тип тренировка не само изгаря калории по време на тренировка, но и часове след нея.

По време на интензивна тренировка като тази тялото не може да получи достатъчно кислород до мускулите, което създава дълг на кислород, който трябва да се възстанови след приключване на вашата тренировка. Това означава, че метаболизмът ви все още се възстановява часове след напускане на фитнеса.

Един час поло ще изгори над 600 калории, така че не е нужно да се лишавате от всички хранителни неща, които харесвате, стига да не ги ядете в излишък. Интервалните тренировки с висока интензивност ще ви помогнат да отслабнете, но не и мускулите, придавайки ви стройна и средна физика Просто проверете колко добре изглеждат всички топ играчи!

Тук е добрият момент, да играеш Поло е толкова забавно, че не изпитваш болка, за да спечелиш печалбата и със сигурност никога няма да ти омръзне тази тренировка. Нещо повече, средният урок по поло струва около £ 60, което е приблизително същата цена като личен треньор!

Polo също е невероятно социален, така че ще създадете нови приятели. Социалната сцена е фантастична и не само в местния клуб. Това е много малка, но международна общност, така че не след дълго ще се озовете на по-топлите климатични условия, за да се отдадете на страстта си към новия си спортен спорт. Аржентина е най-популярната от всички дестинации, тъй като Поло е един от най-популярните спортове там и множество прекрасни места за игра.

Така че няма повече да се страхувате от тренировките си, да се влачите във фитнеса, когато гледате телевизия, може да бъде много по-привлекателно, обадете се на местния клуб по поло и започнете. Дори не е нужно някога да карате, за да опитате.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta