Лов на арбалет със Стив

Л

Реших да отида на лов с арбалет, или както някои биха могли да кажат пазаруване, онзи ден. Нуждаех се от това девет ярда. Имах нужда от арбалет, прицел за арбалет, болтове (или стрели), мишени, широки глави за лов на лък, колчан и всичко друго, от което може да се нуждае един начинаещ стрелец. Казвам начало, защото по същество съм начинаещ. Използвах дълъг лък като младеж преди около 50 години и наистина му харесах. И така, помислих, че може да го взема отново, но този път си помислих, че мога да взема арбалет. Тук идвам местен магазин за спортни стоки.

По пътя към магазина разбрах, че може би е разумно да установя бюджет за новото си хоби. Искам да кажа, че не искам да влизам до този магазин и да пусна 2 или 3 долара големи на някакво оборудване, което А. А. Никога не съм използвал преди, Б. Нямам представа какво може да се зарежда от конкуренцията и В. Може и да съм твърде стар за този вид неща. (63, само казвам) Реших въпроса с бюджета с любимата си тактика, отлагане. Тази вечер не бих купил нищо. Просто лов с арбалет, разбираш ли? Ха ха. Проверих цялото оборудване, включително арбалетите, обхвата, болтовете и върховете, целите и колчаните.

По пътя към къщи от магазина заключих, че що се отнася до бюджета, определено трябва да имам такъв. Арбалетите варираха от 250 до 1500 долара. Сигурен съм, че бихте могли да похарчите повече. Ако ще направя това, ще направя това както трябва и това означава обхват. Обхватът може да варира от $ 99 до $ 2500 и нагоре. Някои от тях ви позволяват да виждате на тъмно и всичко. Колко готино е това. След това има стрелки или болтове в случай на арбалети. Алуминият е най-добрият взрив за вашите пари. След това се нуждаете от тренировъчни съвети за стрелки и ловни стрели с върхове за широки глави. Те могат да изкарат $ 100 за няколко от всеки. След това имате цели, с които да тренирате, още $ 50. Това ново хоби не е евтино. Но за да започнете, не е необходимо да струва 2 или 3K. Ако имах евтин лък и обхват, стрели, съвети и цели, можех да изляза на стрелба за около 5 или $ 600 Не е зле. Тогава, когато се оправя, мога да надстроя. Да, това е билетът.

Следваща спирка, още пазаруване, но този път в мрежата. Болят ме краката. В мрежата можете не само да спестите износване на краката си, можете да получите надеждна информация за продуктите, за които пазарувате. В магазина, освен ако нямате късмет и не намерите опитен ловец на арбалет, който да ви чака, вие сте сами.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta