Maverick HP Crossbow Vs Defender Crossbow

M

От историческа гледна точка няма окончателна дата, в която първите арбалети да са били използвани като военно оръжие. Известно е обаче, че обширни артефакти и дизайни съществуват от 4 г. пр. Н. Е. Като такива арбалетите имат значителна роля във военните войни в Източна Азия, Средиземно море и Европа. В наши дни арбалети и стрелба с лък се практикуват предимно за стрелба по цели и развлекателни дейности.

Технологиите за арбалети Tenpoint са известни със своите модерни дизайни и модели на арбалети. Компанията се стреми да бъде производител на арбалети от световна класа, които отговарят на индустриалните стандарти за безопасност, производителност и мощност. Нещо повече, той също така дава първостепенна грижа за майката природа, хуманното отношение към дивата природа и разширяването на развлекателния стрелба и лов.

Един от стандартните записи в серията от 6 точки е Maverick HP. Отличаващ се със смъртоносна синергия от заслепяваща скорост и сурова мощ, този арбалет е в състояние да изстреля стрела при 325 FPS с смачкващи 98,5 фута фунта неподправена кинетична енергия. Нещо повече, Maverick HP е категорично оборудван със 175-килограмови доказани HL крайници. Обхватът 3x ProView 2 позволява на потребителите да имат ясна линия на видимост, дори в най-гъстите външни ситуации. С тегло около 7,5 lbs., Този арбалет е моделиран с механизъм за повдигане ACUdraw за ефективно презареждане. С точност на шофиране и проникване с кокал, съставът и носа е напълно камуфлажен за лов в гората и в джунглата.

Друг надежден арбалет Tenpoint се намира в серията CLS. Defender CLS е интересна комбинация от носовата технология Tenpoint CLS и серийната технология от 6 точки. С компактната система за крайници, този арбалет представя 12-инчови 175-килограмови крайници IsoTaper, партниращи с гърбици с максимално въртене (MR). Като такъв, носовата част на Defender може да генерира над 330 FPS. Въоръжен с лесен за ловци 13-инчов захранващ удар и гъвкав 17,5-инчов размах от ос до ос, този арбалет е перфектният инструмент за стрелба за ловец, който иска да подобри сегашната си настройка. Подобно на Maverick HP, Defender Crossbow е оборудван с 3x ProView 2 обхват на Tenpoint. С тегло около 8 lbs., ACUdraw и ACUdraw 50 също могат да се използват на този конкретен арбалет Tenpoint.

Като удоволствие за своите клиенти, Tenpoint предлага луксозен колчан с 4 стрелки HX с аксесоар за незабавно заключване на лоста за Maverick и Defender. В пакета за арбалет Tenpoint са включени и полева капачка за персонала Tenpoint и DVD с инструкции на собственика.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta