Bowtech Bows Vertical Force Technology

B

Какво се случва, когато вземете най-доброто в лъкове и го съчетаете с най-модерната технология? Излизате с Bowtech лъкове Vertical Force Technology, известни иначе като VFT. Представен за първи път в носа Patriot, VFT почти елиминира удара и отката на ръката след пускането на изстрела. С течение на времето знаете колко неудобно е да се налага постоянно да се справяте с отката.

С начина, по който са проектирани тези лъкове, енергията се разпръсква по вертикален начин, което води само до малко движение на върха на крайника. Резултатът не е само в това как се чувства изстрелът, но също така води до по-голямо количество сила. По принцип получавате хубав плавен изстрел с малко вибрации и стрелката се движи с висока скорост с най-голяма точност.

За да проектира такъв страхотен лък, Bowtech прекара много време в проучване и тестване на различни дизайни, преди да разберат, че имат победител. Наистина няма значение дали сте ловец или сте състезател, тъй като и двамата ще се възползват от технологията Vertical Force. В състезанието, поради количеството упражнения, които са необходими, за да стигнете до върха, умората и нараняванията на ръцете са често срещани поради някои от лошо проектираните лъкове там.

Лъковете на Bowtech със сигурност изминават дълъг път за облекчаване на този проблем и превръщането му в един от най-гладките и ефективни лъкове, налични днес. Най-добрата част от тази технология е, че тя е разпространена сред всички лъкове на Bowtech, като ви дава най-големия избор от изключителни лъкове. Дори ловците ще забележат огромна разлика, когато вземат лък на Bowtech, оборудван с VFT, така че със сигурност не е нужно да сте професионалист, за да извлечете максимума от един от тези страхотни лъкове.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta