Barintervju -antrekk – Hva skal du ha på deg i et bar -intervju?

B

Å velge de riktige barintervjuklærne er ikke alltid en lett oppgave. Barintervju -antrekket du velger, kan ikke være altfor formelt, og det kan heller ikke være for uformelt for virksomheten der du skal intervjue.

Barintervjuet klær du velger bør være en refleksjon av deg og dine evner. Hva betyr det nøyaktig? Vel, hvis du bruker et par jeans og en skitten t-skjorte til barintervjuet ditt, forteller det litt om deg. Hvis du ikke engang kan ta deg tid til å rengjøre din egen skjorte for et intervju, hvordan kan eieren / lederen forvente at du vil holde baren ren?

Et tips for å finne ut hva du skal ha på deg i et barintervju, er å gå til baren hvor du skal intervjue og ta notater om hva det nåværende personalet har på seg. Vær oppmerksom på buksene de har på seg – jeans vs khakis vs. Noter hva slags sko de ansatte har på seg – har de joggesko, dekksko eller formelle kjolesko?

Når du har bestemt deg for gjeldende nivå på kjolen, vil du gjøre det enda bedre. Generelt sett, for de fleste barintervjuer, vil du kle deg smart casual. Hvis du ønsker å bli ansatt på et 5-stjerners feriested, må du sannsynligvis gå den ekstra milen og bruke svarte kjolebukser med en hvit smokingskjorte og sløyfe (for menn) og en bluse (for Damene).

Uansett hvilken type bar du intervjuer på, kan du ikke gå galt med svarte kjolebukser – for menn så vel som damer. Sørg for at buksene dine ser bra ut. At de sitter godt, ikke samler seg rundt anklene eller ikke er så korte at intervjueren lurer på hvor du parkerte kanoen din.

Barintervju -antrekk for damene

Så vi har bestemt at svarte kjolebukser er veien å gå – pass på at de ikke henger for lavt på hoftene dine. Nå til toppen din. Bruk noe som passer til din form – noe subtilt sexy, men ikke over bord. Tenk på hva du vil ha på deg på skolen, og ikke vis mer hud enn det. Alt hvitt eller off-white passer alltid godt med svarte bukser. Ellers velg en farge som skiller seg litt ut, men som komplimenterer resten av antrekket ditt. Ikke bli gal med smykker – det er bare en ulykke som venter på å skje i en travel bar. Og det samme gjelder parfyme – du kan bruke en veldig liten mengde, men vær veldig forsiktig så den ikke er nedlatende.

Velg flate sko – bartendere bruker ikke høye hæler bak baren, og du bør heller ikke ta et barintervju. Du prøver å se ut som om du ville være klar hvis intervjueren ville at du skulle begynne på stedet.

Barintervju -antrekk for mennene

Igjen har vi nevnt svarte kjolebukser som det ideelle alternativet. For toppen din, prøv å velge noe med en krage – en fin kjoleskjorte som den typen du ville ha på deg hvis du skulle gå ut i klubb. Sørg for at skjorta sitter godt og ikke ser ut som en hand-down som du har fått av din eldre bror eller far. Hvis du må, kan du kjøpe en skjorte – du trenger den når du begynner å jobbe uansett. Du kan bruke slips hvis du synes stedet er eksklusivt nok, men det er vanligvis ikke nødvendig. Velg en skjorte med fin krage som ser bra ut på deg. Skoene dine skal være kledelige og helst ha gummisåler – men for intervjuet spiller det ingen rolle, men bak baren vil det gjøre det.

Barintervju Antrekkstips

Tatoveringer bør dekkes der det er mulig Menn bør ta ut alle piercinger. Kvinner bør ta ut alle synlige piercinger som forventes for ett par øredobber (vent til du får jobben for å se om neseringen din er ok). Du trenger ikke å stikke i skjorta eller blusen hvis det ser bra ut. Menn og kvinner – lett eller ingen parfyme eller cologne

Nå som du vet de riktige barintervjuklærne du skal bruke, må du bare dukke opp minst 10 minutter for tidlig for intervjuet, og du er klar til å skinne.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta