Behagelige føtter, sunn deg

B

Føttene våre kan være et av de mest forsømte aspektene ved kroppen vår, selv om de gjør det meste av det harde arbeidet hver dag. De er siktet for å ha båret oss gjennom alle spor livet tar oss på, og ofte er de stappet dypt i stinkende, svette sko. Ta en titt på føttene dine akkurat nå. Er de løse og frie og komfortable, eller blir de ignorert? Jeg tror en av de beste tingene med å vokse opp i Sør -Amerika er at jeg lærte viktigheten av å ta vare på føttene mine, da det ble rangert der oppe med tannpleie!

Brasilianere verdsetter fothelsen, og de behandler føttene med største forsiktighet. Selv om hver kultur er forskjellig, er noen av de mest alvorlige bivirkningene av dårlig helse neglisjert føtter. For eksempel, ved diabetes, sjekker vi føttene på hver eksamen. Dette er fordi de første tegnene på komplikasjoner fra diabetes ofte kan sees på føttene. Hva forteller føttene dine om helsen din? Gå videre og kjøp skoene som gir dem den ekstra komforten de trenger. Hvem vet, kanskje det vil hjelpe deg å være like aktiv som du også vil være. Her er noen tips om hvordan du velger de riktige skoene, direkte fra Harvard:

Handle sko om ettermiddagen, ettersom føttene dine utvider seg gjennom dagen.
Bruk sokker du vanligvis bruker.
Gå i skoene før du kjøper, og stol på at din egen komfort passer mer enn størrelsen!

Når jeg tenker på de siste 10 årene i medisinske oppdrag, tror jeg de beste historiene er om å kunne gi noen en gave til nye sko. For mange av oss er det lett å ta for gitt at vi kan ha de riktige skoene vi trenger. Men dette er definitivt en luksus i mange deler av verden.

Jeg tenker spesielt på en kvinne jeg møtte i Afrika, som gikk fem mil hver dag på jobb. Føttene så så slitne og slitne ut, og alt hun måtte ha på var flip -flops. Når jeg skjønte at vi hadde samme størrelse, ga jeg henne mine favoritt joggesko som jeg hadde på meg den dagen. Fargene så så muntre ut på føttene, og ga henne definitivt en ekstra sprett da hun gikk grusveien hjem. Lettelsen i ansiktet hennes var uvurderlig da jeg ga henne skoene. Hun kunne nå gå på jobb med sko som støttet henne. Da jeg så trinnet hennes bli til et sprett, ble jeg minnet på hvor lett det er å ta noe så enkelt som gode sko for gitt.

Ta en titt på føttene dine i dag. Trenger de ekstra omsorg? Ser de etter en liten ekstra sprett? I så fall, her er nye sko denne høytiden!

“Vakre er føttene til de som bringer gode nyheter”! Er 52: 7

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta