Behandle liktornet mine med urin

B

Å sette føttene i tettsittende sko har alltid vært en oppskrift på liktorn. Det første du legger merke til er at du har en irriterende liten rød flekk. Etter en stund blir dette gult med et tydelig senter og du vet at du har fått mais og må ordne opp. Den beste måten å gjøre dette på er å ta det med til legen din og be henne om å håndtere det. Men hun vil bare være i stand til å gjøre så mye på ett besøk, så hva gjør du når du går hjem for å holde maisen i sjakk? Her er noen ideer:

Bruk sko som passer og som ikke gnis

Bruk aldri tettsittende sko. Dette er grunnleggende sunn fornuft. Tettsittende sko er alltid en oppskrift på liktorn. Høye hæler vil gi fortykket hud og liktorn på foten og kan over tid skade foten permanent.

Liktorn er skapt av overdreven press på huden. Hvis du setter føttene i sko som er trange eller som har høye hæler, gjør det ekstra trykket at huden stimuleres til å vokse seg tykkere for å beskytte seg mot presset. Det er denne reaksjonen fra huden som starter dannelsen av korn. Det er helt naturlig.

Å bruke vanlige flate sko er det beste middelet hvis du har liktorn og vet at skoene dine har forårsaket dem. Bare husk at sko som er for små, klemmer tærne og lager liktorner. Sko som er for store får føttene til å gni og lage liktorner.

Høye hæler setter hele holdningen ut av balanse. Hvis du bruker dem for ofte, kan ryggraden bli påvirket og de indre organene dine vil hele tiden bli plassert i feil posisjon.

Dyp føttene i urin

Å bløte føttene i urin er et gammelt triks for å håndtere en hel rekke fotproblemer. Det er effektivt fordi urea er god til å løse opp den intercellulære matrisen som finnes mellom hudcellene og hjelper huden med å fjerne de ytre cellelagene. Det er flott for fortykket hud og liktorn hvis du kan møte det. Urin er også et godt desinfeksjonsmiddel og vil derfor håndtere mange infeksjoner. Hvis du bor på en gård kan kumøkk brukes med stor effekt.

Bruk en god fuktighetskrem

Nok en gang kommer det magiske ordet Urea inn i bildet. Du bør bruke en fuktighetskrem som inneholder en god mengde urea. Dette vil hjelpe huden til å fjerne de ytre lagene og holde den myk og forhindrer dermed at den danner liktorn. Påfør kremen hver dag.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta