Beste reseptfri behandling for tåneglsopp – fungerer de virkelig?

B

Hvis du leter etter den beste reseptfrie tåneglsoppbehandlingen, må du tenke deg om to ganger fordi ingen to behandlingsmetoder er ment å gi de samme resultatene. Hvis du virkelig søker smertebehandling med tåneglsopp, må du først forstå hvordan du sjekker neglenes helse.

Her er en rask titt på hvordan du kan sjekke helsen til neglene dine:

Negler regnes som sunne når de er blanke på den ytre overflaten og fri for sprekker eller fliser i kantene. I tilfelle neglene blekner i sin opprinnelige farge eller viser tegn til separasjoner (spesielt i den midtre delen av neglen), må du være klar over at neglens helse blir kompromittert.

1. Sjekk tilstanden til huden din: I det første trinnet må du finne ut om neglen din er infisert eller ikke. Du må sjekke huden som er festet til neglen din. I tilfelle huden er i god stand og er rosa i fargen, er alt bra. Hvis på den annen side huden er delt eller viser tegn til separasjoner, er neglen din infisert.

2. Formen på tåneglen: Du vil kanskje også krysssjekke formen på tåneglen. Hvis den forblir jevn og glatt, er neglen din i god stand. Hvis den derimot ser ut som bulbous eller øser innover, ser den ut til å være skadet. Hvis tåen din ser ut som en skje igjen, er det et tegn på infeksjon.

3. Blod og smerte: Når tåen din er infisert med sopp, begynner den å råtne. Selv om dette er en ganske langsom prosess, er smerten det første signalet. Når det blir verre, kan du forvente å se små bloddråper sive fra sidene av neglen din.

4. Endringen i naturlig farge: I tilfelle fargen på neglen din har endret seg fra hvit til blekgul eller til og med lys gul, er det et tegn på soppinfeksjon. Sprekker og sprekker på overflaten av neglen din er også en indikator på en infeksjon.

5. Sprø og harde: Vanligvis har neglene en myk tekstur. Når de presses forsiktig, har de en tendens til å synke innover i den myke huden din. Tvert imot, negler som er infisert med sopp har en tendens til å bli sprø. De er harde og ser ut til å gå i stykker hvis du trykker for hardt på dem.

6. Betennelse og rødhet er synlig: Neglen på tåen din er infisert hvis det er en rød flekk på overflaten. Noen ganger kan neglen din ha flekker i forskjellige farger som er tydelig synlige på overflaten. Dette er også et tydelig tegn på at tåneglen din er infisert med sopp.

7. Tykkelsen til en spiker: En ideell spikertykkelse er mindre enn 50 mm. Hvis du oppdager at neglen din er tykkere enn denne tillatte grensen, er det forårsaket av soppinfeksjon.

Hvordan opprettholde optimal neglehelse?

Det er ikke veldig vanskelig å opprettholde god neglehelse. Hvis du alltid haster på jobb og har lite tid til helse og hygiene, kan det å følge disse “enkle å følge”-tips redde tåen din fra å bli infisert av soppinfeksjon:

1) Det første trinnet for å opprettholde sunne negler er å rengjøre dem med varmt vann og mild såpe. Hver gang du kommer tilbake fra jobb eller lek, bør du vaske føttene og tørke dem med et rent håndkle.

2) Du bør bare bruke sokker når føttene har tørket helt. Hvis du bruker et par sokker på våte føtter, er sjansen stor for å infisere neglene med sopp.

3) Det er tilrådelig å bruke et par sokker mens du går ut av huset. Selv om du bruker tøfler, dekk til føttene med sokker for å unngå at skitt trenger inn i neglene.

4) Hvis du har lange tånegler, må du klippe den ekstra lengden med en neglekutter av god kvalitet. Dette skal stoppe enhver soppinfeksjon fra å komme inn i den langstrakte neglen. Trimming av negler hindrer ofte sopp fra å komme inn i neglehulen (da det ikke er noen tilgjengelig).

5) Neglene dine må beskyttes mot skader. Hvis de er skadet, få riktig behandling så snart som mulig. Hvis de ikke behandles, kan skadede negler lett bli offer for soppinfeksjon. Så få dem behandlet så snart som mulig.

Konklusjon:

For å bli fri fra soppinfeksjon, må du unngå de beste behandlingsmetodene for tåneglsopp. Disse metodene er ikke pålitelige og kan føre til bivirkninger og dermed føre til langsiktige helsekomplikasjoner.

I stedet bør du velge en naturlig behandlingsmetode for tåneglsopp som har blitt prøvd og testet globalt for å gi lindring til pasienter uten å forårsake uønskede bivirkninger. Din valgte kur skal være naturlig, fri for kjemikalier, vanedannende og laget av en blanding av velprøvde urter og planteekstrakter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta