Bruk gode dufter til jobbintervjuet ditt

B

Har du noen gang lurt på hvorfor noen flyr gjennom jobbintervjuene mens andre ser ut til å slite. Omtrent 10% av de som blir intervjuet har naturligvis tillit og opplæring for å få den jobben. Andre har opplæring og kvalifikasjoner, men ser bare ikke ut til å lukke avtalen. Omtrent 80% av de intervjuede faller inn i denne kategorien. De andre 10 % av de intervjuede er bare ønsketenkning og har egentlig ikke noe å søke på jobben. Som du kan se, kan et flertall av de intervjuede bruke litt hjelp til å lande den store jobben.

Parfymer og Köln.

De riktige duftene kan gjøre hele forskjellen om du lander i jobben eller ikke. Dufter som er for sterke eller fruktige er en avstengning for et intervju. Du vil sannsynligvis bare bli takket for at du var innom. Dufter som er søte eller forførende kan godt gi deg en date, men ikke en jobb. Bruk aldri sterke eller forførende dufter til et intervju, uansett hvor mye du liker dem. Kvinner som intervjuer har en tendens til å være mer tolerante overfor parfymer og colognes enn menn. Vi må velge klokt. Så hvor trekker vi grensen? Hvordan velger du riktig aroma som vil hjelpe deg med å få jobben?

Eteriske oljer for et intervju.

Det er noen essensielle oljer som vil ha en positiv innvirkning på intervjueren på et underbevisst nivå. Disse essensielle oljene vil ikke bare ha en positiv innvirkning på intervjuet ditt, de vil også øke ditt selvtillit. Dette alene vil gi deg en klar fordel ved å lande den jobben. I stedet for å fremstå som søt, fruktig eller sexy, kommer du til å fremstå som frisk, ren og trygg! Bruk bare en klatt bak hvert øre eller en dråpe eller to på et lommetørkle i jakkelommen. Selv om du ikke får jobben, kan du være trygg på at du gjorde ditt beste.

De riktige essensielle oljene.

Følgende essensielle oljer anbefales på det sterkeste for bruk i en jobbintervju -situasjon. Bergamott, koriander, melissa, neroli, pettigraine, verbena, sitron eller appelsin. Sitron og appelsin har litt fruktig aroma, men disse to oljene er gode for å øke selvtilliten din og vil få deg til å virke frisk og ren i stedet for fruktig.

Eteriske oljer som ikke skal brukes.

Ikke bruk jasmin, narsiss, rose, vetiver eller ylang ylang. Disse essensielle oljene er søte og forførende og er gode for å få en date, men ikke en jobb.

Morgenen før intervjuet ditt.

Hvis du er som folk flest morgenen før intervjuet ditt kan være nervepirrende. Evnen til å konsentrere seg og huske informasjon blir vanskelig. Bland følgende eteriske oljer sammen og bruk i et bad eller på en våt vaskeklut. Basilikum 5 dråper, bergamot 5 dråper, grapefrukt 7 dråper og lavendel 2 dråper. Når det er blandet, legg 6 dråper i morgenbadet eller to eller tre dråper på en våt vaskeklut og gni hele kroppen. Pust dypt inn mens du søker. Denne blandingen vil bidra til å øke minnekraften, hjelpe til med konsentrasjon og øke selvtilliten din.

For å pakke det opp.

De riktige duftene som brukes på et jobbintervju, kan være faktor for om du får jobben eller ikke. Eteriske oljer kan gi deg den subtile fordelen du trenger for å komme deg gjennom intervjuprosessen. Hvis du fremstår som frisk, ren og trygg, øker du sjansene for å få jobben. Lykke til, og godt intervju.

Husk å bare bruke essensielle oljer av ren terapeutisk kvalitet for optimale resultater!
Sallie A. Peterson

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta