Bruke bøyning og intonasjon på jobbintervjuet ditt

B

Intervjuer bruker mye tid på å intervjue søkere. Det kan være veldig kjedelig for en intervjuer når hver av søkerne i utgangspunktet sier det samme. For å skille deg fra mengden, undersøke tonen i stemmen din. Stemmen din er et ekstremt kraftig verktøy for å formidle visse følelser. Følg disse reglene for å bli en spennende og trygg kandidat:

1. Legg til noe bøyning til ordene dine.

Profesjonelle skuespillere snakker ofte om å bruke ‘lys og skygge’ i sin tone. Noen ganger kan du øke stemmen din og øke tempoet for å vise entusiasme og spenning om et bestemt emne. Snakk med en lavere tone eller senk farten for å formidle alvor.

2. Legg vekt på stikkord.

Si stikkord med litt ekstra volum for å få dem til å skille seg ut. Denne teknikken tilsvarer å skrive viktige ord med en fet skrift. Du har visse sentrale ideer du vil formidle om deg selv. Å markere stikkord og ideer med stemmen din er en flott måte å oppnå dette på.

3. Snakk ordene dine nøye.

Hvis det er spørsmål om din evne til å uttale ord ordentlig, kan du spørre noen kolleger om deres mening. Det er best at du ikke spør venner, siden de er for vant til uttalene dine til å gi deg ærlig tilbakemelding.

4. Vurder å legge til pauser mellom setninger.

Husk at det vises pauser på slutten av setningene. Du vil ikke at setningene skal løpe sammen. Å bruke riktig bøyning og intonasjon kan vise seg å være vanskelig. Den ideelle måten å høre om du høres ok ut, er å ta et opptak av deg selv, sier intervjuet svarer høyt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta