De beste Plantar Fasciitis-skoene som hjelper til med å helbrede føttene dine

D

Smerter i hæler eller føtter kan være uutholdelig. Det kan være mange grunner til at denne smerten oppstår, en av de vanligste er plantar fasciitt. Dette er når leddbåndet som går fra hælen til tærne er betent og irritert. Et tegn på at dette er problemet er hvis du har en voldsom smerte i hælområdet når du gjør noen form for aktivitet. Det er viktig å gå til en lege for å få dette sjekket ut, for hvis det ikke blir behandlet kan du fortsette å ha kroniske smerter. Legen kan gi deg noen få enkle øvelser for å reparere leddbåndet (det er en langvarig prosess), men i mellomtiden må du fortsatt komme deg gjennom dine daglige aktiviteter, og det ville vært mye morsommere hvis du kan gjøre dette med så lite smerte som mulig.

Noen ganger er den enkleste løsningen å finne riktig par sko for å dempe trykket som forårsaker smerten. Den beste plantar fasciitis sko gi god buestøtte, støtter derfor hælen også, eller polstrede innleggssåler med litt hevet hæl. New Balance spesialiserer seg på sko med høy buestøtte. Bevegelseskontrollskoene deres har et godt rykte for å hjelpe til med å kurere hælsmerter hvis de brukes riktig. Turgåing anbefales ofte for å hjelpe til med å helbrede dette problemet, siden det strekker fascien og gir lindring, men hvis du går uten de riktige skoene, vil ikke problemene løses.

Fottøyet må fordele vekten jevnt over hælen, samtidig som det absorberer mesteparten av sjokket ved å gå på harde overflater. Om nødvendig kan en fotterapeut foreskrive en spesiell medisinsk sko for å gi bedre støtte til foten under restitusjon. Før du bestemmer deg for de beste skoene, må du tenke på å se på livsstilen din, for eksempel om du er ganske aktiv, eller om du står på beina hele dagen på jobben. De ville begrense utvalget til joggesko eller arbeidssko, bare for to eksempler. Kuru Footwear er også sterkt anbefalt for fasciittsmerter. De former seg etter føttene dine gjennom en ortotisk mellomsåle som er støpt inne i skoen og har en dyp hælskål. De anbefaler blondestilen for ekstra lindring og støtte. New Balance-skoene som er oppført ovenfor har imidlertid en liten forsprang på omdømmet for bedre resultater.

Andre skomerker å vurdere med veldig fine buestøtter er Acer, Confortrite, Kumfs, Orthofeed, Standing Comfort, Bite Arch Support Shoes, Darco Gentlestep og Finn Comfort Shoes. Det er til og med sandaler, som noen ganger er mer komfortable enn sko, som Birkenstock som er gode hensyn. Disse gir alle ekstra støtte for buene og hevede hæler. Dette er kanskje ikke de billigste skoene der ute, men vurder hva føttene dine er verdt.

Selv om du gjør øvelsene anbefalt av fotterapeuten for å lindre hælsmertene, men du fortsetter å bruke sko med dårlig støtte, vil arbeidet ditt virke mot sin hensikt, og du vil ikke se noen fremgang. Du trenger ikke å gi opp aktivitetene du elsker å gjøre bare fordi du har smerter i hæl og fot, bare skaff deg de riktige skoene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta