Elleve tips for å gi mer energi til ditt neste intervju

E

I sin bok, Success is a Choice, skriver Rick Pitino om hva Magic Johnson, Larry Bird og Michael Jordan hadde til felles. “Den eneste fellesnevneren disse tre deler er at deres tilstedeværelse hever alle andres prestasjonsnivå. Det er det som er storhet,” sa Pitino.

Johnson, Bird og Jordan overførte energinivået til lagkameratene hver gang de var i spillet. Den energien ble overført når de laget en utrolig pasning, dukket etter en løs ball eller slo et hoppskudd utenfor balansen på et kritisk tidspunkt i en kamp.

Noen mennesker tror du viser energi når du roper, roper eller klapper noen på ryggen. Men disse tre idrettsutøverne beviste at energinivået ikke har noe med ryggslapp eller roping å gjøre. Energinivå har med intensitet og fokus å gjøre.

Akkurat som disse tre basketball-storhetene overførte energinivået til lagkameratene, må du overføre energinivået ditt til intervjueren. Energinivået du tar med til et intervju vil ha stor effekt på et potensielt jobbtilbud.

Når du møter en intervjuer, vil din evne til å overføre energi resultere i at de har:

Mer energi,

Samme mengde energi, eller

Mindre energi

Hvis du forlater ansettelseslederen med mer energi, vil du etterlate intervjueren med et positivt inntrykk. Hvis du forlater ansettelsessjefen med samme mengde energi eller mindre energi, begynn å sende ut andre CVer fordi du ikke får et jobbtilbud med mindre ansettelsessjefen er desperat etter å fylle stillingen.

Nedenfor er 11 måter du kan bringe høy energi til et intervju:

1. Ha en holdning som sier: “Jeg fortjener å vinne.” Mener at du fortjener jobbtilbudet. Gjør leksene dine om bedriften og stillingen. Bestem hvordan du vil bringe verdi til selskapet.

2. Øv til intervju. Tenk på hvilke spørsmål du ville stilt hvis du var ansettelsessjef. Øv på svarene dine med familiemedlemmer eller venner.

3. Snakk bare litt høyere enn normalt i begynnelsen. Å snakke litt høyere vil generere mer energi fra din side.

4. Skriv på notatblokken du skal bruke i intervjuet: ENERGI! Hver gang du ser ordet ENERGI, vil det minne deg på å fortsette å tenke på å overføre energinivået ditt til ansettelseslederen.

5. Hold deg i det nåværende øyeblikket. Vår indre kritiker liker å leve i fortiden eller nåtiden. Den indre kritikeren minner oss alltid om “hva hvis” hvis vi begynner å tenke på fremtiden. Og den indre kritikeren liker å operere i fortiden ved å si: “det skulle du ikke ha gjort” “eller du burde ha gjort det.” Jo mer tid du kan bruke i nåtiden før intervjuet, jo mer energi vil du ha. Vi tapper raskt energinivået når vi bekymrer oss for fremtiden eller fortiden.

6. Bruk selvstyrt visualisering. Se deg selv i intervjuet med kontakt med ansettelseslederen. Visualiser at dere begge liker prosessen.

7. Håndhilse, se intervjueren i øynene og smil. Disse 3 handlingene lar intervjueren umiddelbart få vite energinivået ditt. De vil ikke garantere deg jobben, men å ikke gjøre dem vil garantere deg et kort intervju.

8. Bruk positiv selvsnakk. Bruk “jeg er”-utsagn før intervjuet. Si til deg selv: “Jeg er energisk, jeg er positiv, jeg er selvsikker. Gjenta dette mantraet til du begynner å tro det.

9. Fokuser på hva du kan gjøre for å gjøre intervjuet til en flott opplevelse for deg og ansettelseslederen. Vær helt engasjert i prosessen. Du vil at begge sider skal føle at de nettopp har opplevd en god samtale.

10. Få rikelig med søvn natten før intervjuet. De fleste leger anbefaler 7-8 timer hver natt. Konsekvent søvn færre timer vil føre til tretthet.

11. Trening. Ta en rask spasertur før møtet. Å puste dypere vil bidra til å bringe mer oksygen til lungene. Det oksygenet vil deretter bli transportert til ekstremitetene dine.

Tenk på Larry, Magic og Michael neste gang du går inn i et intervju. Ta med et energinivå til intervjuet som sier: “Jeg fortjener jobbtilbudet.” Når du gjør det, har du en veldig god sjanse til å sette en “W” i intervjuspalten.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta