En guide for nybegynnere om fotpleie og fotkrem

E

Føttene er en av de mest undervurderte delene av kroppen vår. Bortsett fra når vi prøver nytt fottøy, glemmer de fleste av oss vanligvis å ta vare på dem når det gjelder hudpleie. Og nei, å besøke en fotpleieklinikk for å få skrubbet sålene med noen få måneders mellomrom, kan ikke betraktes som fotpleie. Det du virkelig trenger er å vedta en hudpleierutine omtrent som du har med ansiktet ditt. Tro det eller ei, selv om ansiktet og føttene ser ut til å være på motsatte sider av stangen, deler de også noen kvaliteter eller to.

For eksempel, akkurat som ansiktet vårt, må føttene våre også vaskes hver morgen og før du legger deg. Dette er for å forhindre at bakterier yngler, noe som kan føre til stygge problemer som stinkende føtter. Og ikke bare fordi du bruker lukkede sko, betyr allerede at føttene ikke lenger er utsatt for bakterier. Faktisk er føtter som holdes innelukket i tett fottøy det meste av dagen mer utsatt for avl av bakterier fordi disse bakteriene favoriserer fuktige og lukkede miljøer.

I tillegg til å vaske føttene regelmessig, må du også skaffe deg to viktige fotkremprodukter. Den første er den eksfolierende fotkremen som du bør bruke annenhver uke. I likhet med ansiktet vårt, akkumulerer føttene våre også døde hudceller, og det er vårt ansvar å fjerne disse for å la et nytt lag med frisk og ung hud dukke opp. Å glemme å eksfoliere kan føre til problemer som tørr hud, calluses og til og med sprukne hæler, så sørg for å piske ut din eksfolierende fotkrem minst to ganger i måneden. Videre må du også handle for en god fuktighetsgivende fotkrem. Huden på føttene våre er kanskje ikke så sensitiv som huden i ansiktet vårt, men den trenger også fuktighet for å holde den godt hydrert og sunn. Bruk en god eksfolierende fotkrem med en ingrediens som Sheasmør som ikke bare fukter, men også øker hudens naturlige fuktighetsproduksjon.

Fuktighet hver dag helst før du legger deg fordi påføring av en fuktighetskrem i løpet av dagen før du sklir på skoene noen ganger kan føre til stinkende føtter på grunn av fuktigheten fra produktet. I stedet gjør det til en vane å vaske føttene hver kveld og bruke sjenerøse mengder fuktighetskrem før du legger deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta