Fotsoppbehandling for å roe kløen

F

Fotsoppbehandling er basert på en definitiv diagnose som kan stilles av helsepersonell.

Hvis du mistenker at du har symptomer på fotsopp og dette er første gang du har opplevd en slik hendelse, ta deg tid til å avtale en avtale med legen din for en undersøkelse for å være sikker på at diagnosen faktisk er fotsopp før du starter enhver selvforeskrevet behandling.

Legen din kan enten definitivt diagnostisere fotsoppen din ved ganske enkelt å undersøke det invaderte området, eller legen din kan velge å ta en liten hudprøve fra foten din og få den undersøkt på laboratoriet for å bekrefte at soppcellene er knyttet til årsaken til fotsoppen. er faktisk tilstede.

Når du har en nøyaktig diagnose, kan legen din velge reseptfrie soppsprayer og kremer for å behandle fotsoppen din på en adekvat måte. De fleste tilfeller av fotsopp er milde og forsvinner vanligvis innen to til tre uker, men noen tilfeller kan oppstå igjen og igjen. I disse tilfellene bruker noen pasienter faktisk medisinerte sprayer og pulver i håp om å forhindre gjentakelse.

Men hvis legen din mener at fotsoppsinfeksjonen din er mer alvorlig, kan hun bestemme seg for å foreskrive en reseptbelagte anti-sopppille eller spray eller krem ​​for å gi deg adekvat behandling for fotsopp. Det ser ut til at spray og kremer ofte ikke behandler de nedre lagene av huden der soppinfeksjonen befinner seg.

I disse tilfellene kan leger velge sterkere aktuelle og orale anti-soppmedisiner for å behandle infeksjonen tilstrekkelig. Oftest ser det ut til at fotsoppbehandling når den tas på reseptbelagt styrkenivå ser ut til å gi en generelt bedre respons på behandlingen. Det er viktig å huske at hvis du ikke tar medisinen i den foreskrevne tiden, er det høy sannsynlighet for at fotsoppen gjenoppstår.

Fotsoppbehandling kan absolutt utføres hjemme hos deg med reseptfrie medisiner hvis dette er en gjentakelse av en tidligere infeksjon og du er sikker på at fotsopp er den definitive diagnosen. Behandling av fotsopp bør imidlertid ikke utføres hjemme uten å ha en grundig diskusjon med helsepersonell dersom du fortsatt opplever de samme tegnene og symptomene på en infeksjon etter to ukers behandling.

Fotsoppbehandling kan bidra til å stoppe kløen!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta