Gjør og ikke gjør av et vinjobbintervju

G

Vinindustrien er ganske lukrativ, og hvis du brenner for området, vil du definitivt glede deg til å få en god jobb i ditt interesseområde. Men et faktum om vinjobber er at det kan være veldig vanskelig å få en toppjobb, spesielt uten relevant erfaring, selv om du kanskje har papirene. De som driver virksomhet elsker å ansette kandidater som er kjent med feltet, og det ville derfor være en veldig god idé å være villig til å begynne i det små og til og med ta en praksisplass, slik at du har sjansen til å få litt erfaring og deretter begynne å ta deg til toppen.

Det er imidlertid fortsatt veldig mulig for deg å finne vinjobber og få en god jobb. Når du søker på en stilling og du er så heldig å bli kalt inn til et intervju, bør du strebe etter å være ditt beste, slik at du kan øke sjansene for å bli ansatt. Her er noen av de tingene du bør gjøre og ikke gjøre som kan hjelpe deg med å få gode resultater i et vinjobbintervju.

Ikke gjør

Ikke møt opp sent. Dette er dårlig for ethvert intervju, og det kan frarøve deg en god sjanse til å skille deg ut fra resten. Det er best å sørge for at du kommer dit tidlig nok ved at du til og med har tid til å bli komponert og klar til å gi et imponerende intervju.

Ikke bruk parfyme. Dette gjelder også for alle andre duftende produkter du kan tenke deg å bruke om morgenen i intervjuet. Husk at vin har mye å gjøre med smak og lukt, og når du bruker parfyme, vil det tolkes som at du egentlig ikke er en vinkyndig person. Hold det nøytralt.

Ikke badmouth andre vingårder. Bare fordi du jobbet på en dårlig vingård, gir du ikke rett til dårlig munn, det selv om de eksentriske menneskene du føler at folk var eller er. Badmouthing en annen vingård gir bare intervjueren følelsen av at du vil gjøre det samme for deres virksomhet, og det kan ikke være bra.

Ikke snakk om high -end markedet. Bare fordi en vingård er high end betyr ikke nødvendigvis at den bare er rettet mot high end klientell. Hvis du gjør det, ser du bare elitistisk ut, og det vil ikke gjøre deg noen tjeneste å få jobben.

Gjøremålene

Undersøk vingården. Jo mer du kjenner vingården, jo bedre forbereder du deg til intervjuet og svarer på spørsmålene eller engasjerer panelet. Bruk sosiale medier sider og nettsted for å få så mye grunnleggende informasjon som du muligens kan.

Kle deg riktig. Den kan avgjøre hvor alvorlig du blir tatt, og den bør styres av merkevaren du intervjuer for. For eksempel, hvis du skal på intervjuer i en familieeid vingård som er liten eller mellomstor, og de alle bruker jeans, velger du en god skjorte og jeans fordi en drakt i tre deler ville være en overkill. For ultra-premium vingård, så bør en dress være perfekt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta