Hemmeligheter for å få et intervju med administrerende direktør

H

Rekruttereren, ansettelseslederen og andre, alle har godkjent din evne til å bli ansatt. Du er på nippet til å bli valgt, men nå skal du intervjue med konsernsjefen. Som administrerende direktør er personen som vanligvis bryr seg om selskapets suksess, så det vil ikke være lett å knekke intervjuet med ham. Konsernsjef fokuserer hovedsakelig på “tre C-er”- kompetanse, kompatibilitet og behagelig mellommenneskelig forbindelse. Selv om bekymringene til alle intervjuere er like, kan vekten være annerledes. Hvis du er den som kommer til å være en mot en med en administrerende direktør, klapp deg selv først, da du må søke om en viktig rolle i et selskap.

Konsernsjefen har allerede vært der og gjort det, så det er avgjørende å være autentisk, varm og åpen. Lettere sagt enn gjort? Her er noen tips for å finne det intervjuet med big shot –

Hold deg unna hemmelsene dine

Konsernsjefens høye posisjon gir deg alle grunnene til å føle deg nervøs. I stedet for å bli intimert, kan du prøve å tenke på konsernsjefen som en normal person som deg. Les om ham. Finner du noe? Hvis ikke, bare bruk fantasien. Se for deg ham i en situasjon der han koser seg med familien eller jobber frivillig. Husk alltid at alle har styrker, skuffelser, lidenskap og sårbarheter. Denne måten vil hjelpe deg å relatere ham på en vennlig måte. Mental forberedelse er best for å stimulere din tillit og ekthet.

Administrerende direktører snakker forretninger

Konsernsjefens viktigste har øye med bunnlinjen som hvordan du skal hjelpe selskapet å tjene penger. Hvis du har overtatt tiltakene for å kutte kostnader eller øke inntektene i din tidligere organisasjon, må du treffe spikeren på hodet. Hvis rollene dine ikke dekket kostnadsdelen, kan du ha historier som beviser produktiviteten og effektiviteten din. Glem aldri at konsernsjefene er fokusert på det store bildet, så vis dem hvordan din rolle støtter de overordnede målene. Hvis du allerede har blitt besvart av andre, men fortsatt har spørsmål- SPØR!

Vis dyp interesse

Dine interesser og takknemlighet for selskapet spiller en viktig rolle for å imponere ham, men smør vil ikke passe regningen. Snakk om det nye initiativet eller et unikt bestrebelsesfirma som har tatt opp eller har noen gode spørsmål å stille fra administrerende direktør.

Grip muligheten

Du er så heldig å komme til dette punktet, så vær klar for administrerende direktør til å snakke mer enn han lytter til. Ta tak i det verdifulle mulighet å lære om ham, selskapet, reisen, kulturen og alt rundt det. Bli med på strømmen og bli kjent med denne lederens unike stil og agenda. Handle smart og reagere smart. Ta deg tid heller enn å være impulsiv.

Forvent det uventede

De første intervjuetrinnene har allerede funnet ut alt om din arbeidserfaring og kaliber. Når du møter konsernsjefen, kan du forvente flere sjelesøkende spørsmål som hva er din største drøm i livet? Tanken er å sjekke måten du reagerer på og hvor trygt du møter den virkelige situasjonen.

Slutt å tro på lykken din og begynn å tro på deg selv!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta