Hvordan en behandlingsplan for fotnevropati setter svingen tilbake i trinnet mitt

H

Da jeg var 10 år tok mamma meg med på fylkesmessen. Jeg var spent på å få se alle dyrene, ri på turene, spise sukkerspinn, se på fyrverkeriet og høre på en av favorittmusikerne mine, men den ene tingen på messen som trollbandt meg og stjal oppmerksomheten var gruppen med swing dansere som opptrådte den dagen.

Jeg elsket alt med hvordan de beveget seg, måten de smilte mens de danset, og hvor morsomt det så ut å swingdans. Jeg visste akkurat da at jeg ville bruke resten av livet på swingdansing. Dessverre hadde min type 1-diabetes andre ideer. Senere samme år begynte jeg å oppleve følelsesløse føtter, prikking i føtter og smerter som kom fra tærne og helt opp til leggen. Legen min diagnostiserte meg med diabetisk nevropati, som er mye som perifer nevropati, bare nerveskaden er i utgangspunktet forårsaket av diabetes.

Min kjærlighet til swingdans avtok aldri til tross for smertene i føttene. Legen min anbefalte meg å bruke en eller annen form for fotnevropatibehandling slik at jeg kunne fortsette swingdans til tross for smertene. Jeg så på nevropatikrem for smertelindring, og jeg fant ut at nevropatikremen inneholdt Capsaicin, stoffet i paprika. Jeg brukte nevropatikremer regelmessig, men smertelindringen var midlertidig, så jeg måtte se nærmere på langvarige fotnevropatibehandlinger for å danse som jeg ville.

Jeg brukte de neste 6 årene på å kjempe mot denne degenerative sykdommen som sakte var på vei oppover benet mitt. Min kjærlighet og lidenskap for swingdans ble bare økende, men min evne til å opptre ble redusert. Jeg visste at jeg måtte finne en fotnevropatibehandling som ville fungere for min diabetiske nevropati slik at jeg kunne danse uten smertene.

Til slutt, etter flere avtaler med en spesialist, ble jeg henvist til en nevropatistøtteformel. Det var utrolig! Med en presis blanding av viktige næringsstoffer for nervene mine fant jeg endelig lettelse! Jeg kan virkelig si at dette var den formen for fotnevropatibehandling som jeg hadde ventet på hele livet!

Nå sørger jeg for å ta nevropatitilskuddene mine hver dag, og når det er på tide å begynne å danse, er jeg alltid klar til å gå. Å finne den rette behandlingen for nevropatien min satte swingen tilbake i swingdansen min.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta