Hvordan fjerne hard hud

H

Lider du av hard hud? Med tanke på hvor viktig føttene våre er for oss, gir vi spesiell omsorg og oppmerksomhet som de fortjener? Et av de vanligste problemene som folk har på føttene er hard hud. En fothård er et stort område med herdet hud på foten sammenlignet med et korn. Fothårdhet har vanligvis ikke så tydelige kanter som maisen har. Hvis dette er et av problemene dine, ikke bekymre deg, for jeg vil gi deg noen tips om hvordan du kan fjerne hard hud.

Det er flere måter du kan fjerne hudhård på hjemme, enkelt og praktisk, du kan kjøpe alt du trenger for å fjerne hard hud. Det finnes nettsteder som har et stort utvalg av hudfjerningsprodukter fra flytende hard hud til en mykgjørende lotion for foten, manuell hudfjerner og fotrasper til elektriske hard hudfjernere. Men en av de enkleste måtene å fjerne hard hud kan gjøres hjemme.

Slik fjerner du calluses hjemme:

Trinn 1: En veldig enkel å utføre hjemmemedisin for fothårdene er blandingen av borakssåpepulver, kli og jod i litt varmt vann. Du kan bruke dette som en bløtlegging for føttene hver dag. Hold føttene i denne blandingen i ca. 20 minutter for best resultat. Fotblødning bidrar til å myke den fortykkede huden nok til å begynne å bryte bort det døde vevet.

Trinn 2: Prøv deretter å skrubbe den med en pimpstein. Ikke skrubb hardt nok til å bryte huden, men nok til å begynne å bryte bort det døde vevet.

Trinn 3: Etter bløtlegging og skrubbing kan du påføre en dyp fuktighetskrem eller en hvilken som helst fyldig lotion.

Trinn 4: Dekk deretter til føttene med tykke sokker å sove i, dette hjelper til å virkelig fukte føttene. Neste morgen, bruk lotion og gni hver fot i ca. 5 minutter.

Trinn 5: Bruk av fotfuktighetskrem daglig kan hjelpe hard hud med å myke opp.

Gjenta disse trinnene daglig, og du kan se resultater. Det er ingen umiddelbar reparasjon av hard hud, det tar tid og dedikasjon. Det finnes produkter som tilbys over disk for fjerning av hard hud i mange varianter som alle har god kvalitet. Som for eksempel kremer som du kan kjøpe som vil bidra til å fjerne hard hud. Bare påfør dem på foten din eller bare på callus. Noen ganger er det mulig å få den hard hud fjernet ved å påføre kremen mer enn en gang om dagen.

Hvis du er bekymret for helsen til foten din angående hard hud og for riktig medisinering, kan du be en fotterapeut om profesjonell behandling.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta