Hvordan ha en kontrakt med ditt lydintervjuemne

H

Jeg fant den enkleste måten å få kontrakt med intervjuobjektet på, er å få en avtale på telefon. Det er en kontrakt, og det kalles et innspillingsskjema hvor noen signerer utgivelsesskjemaet som gir deg rett til intervjuet, og du kan ha en kontrakt, og jeg er sikker på at hvis du søker på Google.

Jeg får bare en muntlig kontrakt. Du vet, som jeg sa, det er en forstått ting at hvis jeg intervjuer en ekspert, er de i det for gratis markedsføring, potensielt produktsalg hvis jeg er en tilknyttet. Det er forstått at jeg kommer til å distribuere intervjuet og at jeg har rettighetene til det.

Men hva du kan gjøre hvis du er bekymret for det, før det store intervjuet, rett før du er klar til å gjøre intervjuet, vil jeg si: “Hei, ok, her er hva vi skal gjøre, jeg tar opp nå, og du forstår at jeg tar opp denne samtalen og at du godtar at vi skal gjøre et intervju og at jeg har alle rettigheter til å gjøre hva jeg vil med intervjuet. Jeg kan selge den, jeg vil kanskje lage pakker nedover veien, og jeg vil kunne legge den på nettstedet mitt og andre nettsteder og promotere deg. Er det greit? Er det greit med deg? “

Hvorfor skulle de da si nei? De kommer til å si, ja det er greit. Så du har det på et opptak, så du har en kontrakt, en muntlig kontrakt. Jeg vet ikke hvor solid det er hvis de noen gang kom etter deg eller ville at du skulle slutte med det. Jeg tror at hvis de ville at du skulle ta intervjuet eller slutte å bruke det, slutter du bare med det. Jeg har aldri hatt et problem med dette i alle årene jeg gjorde det.

Jeg begynte å lage en innspillingsutgivelse, men jeg tror kontrakter skremmer folk, og det var mer en hindring, så jeg gjør dem ikke lenger. Det er en forstått, underforstått avtale, og så vil jeg sikkerhetskopiere det til master i lydintervjuet i stemme om at vi har enighet om hva vi gjør.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta