Intervju et stort navn og Prosper

I

Hvis du hadde muligheten til å gjennomføre et lydintervju med det største navnet på feltet ditt, ville du gjort det?

Jeg vet jeg ville.

Det er fordi jeg vet at det er enorm innflytelse å hente på å intervjue noen større enn Ben Hur.

Jeg mener, tenk om du var i stand til å score et intervju med president Obama akkurat nå. Hva kan du gjøre med det intervjuet?

Du kan ta det intervjuet og legge det ut på YouTube, FaceBook, kunngjøre det på Twitter, og du kan legge det ut som en podcast på iTunes.

I hvert tilfelle kan navnet ditt og nettstedet ditt “merke med” i den forstand at hvis folk vil høre mer om intervjuet, må de komme til nettstedet ditt. Du vil sannsynligvis finne mange blogger som lenker til nettstedet ditt, som igjen vil gi mer trafikk.

Og på grunn av alle koblingene, vil søkemotorene bli trukket til nettstedet ditt, som fortsetter syklusen. Og når folk kommer til nettstedet ditt, kan de kanskje finne noen andre produkter som interesserer dem. Og de kan bli kunder.

Du skjønner, målet med nettstedet ditt hvis det er en bedrift bør være å utdanne og gi utrolig verdi.

Men…

Det skal også være å selge. Tross alt driver du en bedrift. I mitt tilfelle har jeg et team med virtuelle assistenter som jeg må betale. De utfører transkribering og redigering og så videre.

Hvis ingen kjøper tingene mine, stopper hele systemet.

Så hvis du har muligheten til å gå etter en stor fisk, vil jeg anbefale deg å gjøre det med velbehag. Markedsfør deretter på tvers av en rekke nettsteder. Og se trafikken strømme inn.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta