Kleskode for jobbintervju for en regnværsdag

K

Hva du skal ha på deg på et jobbintervju kan være en komplisert beslutning. Du vil gjøre et godt førsteinntrykk på intervjuet, og du har omhyggelig planlagt hva du skal ha på deg. Problemet er at mor natur ikke fikk notatet om at det perfekte jobbintervjuantrekket ditt ikke tok hensyn til en regnværsdag.

Så hva gjør du?

Vel, du vil fremdeles dukke opp kledd for et jobbintervju, se skarp og klar for suksess. Selv om intervjuerne kanskje ikke husker hva du har på deg, bør de huske at utseendet ditt var polert og profesjonelt. I jobbintervjuet vil du bli evaluert på hva du har på deg like mye som det du sier.

Her er en rask “jobbintervju klær” guide for en regnværsdag:

Klær – Standard kleskode for jobbintervju er konservativ eller forretningsdrakt. Bruk en buksedrakt eller kjolebukser på en regnværsdag. Du vil beskytte bena mot å bli våte, og det vil ikke være så merkbart. Hold deg til mørkere nøytrale farger som marineblå og svart fordi du fortsatt vil se skarp ut selv om du blir litt våt. Jeg anbefaler vanligvis en skjorte eller bluse i hvitt eller en lys pastellfarge som rosa, blått og grønt. Men for en regnværsdag anbefaler jeg å holde deg unna hvitt fordi du vil ende opp med en gjennomsiktig skjorte hvis du blir gjennomvåt.

Sko – Du bør aldri bruke åpne sko eller sandaler til et intervju, og en regnværsdag er intet unntak. Bruk konservative pumper og sørg for at du velger et par hæler som ikke er for høye siden du navigerer gjennom vått og glatt terreng. Stol på meg, det vil være sølepytter overalt, og målet ditt vil være å gjøre alt for ikke å snuble og falle på parkeringsplassen, ved inngangen til bygningen eller i lobbyen.

Tilbehør – Hvis det regner, vil ditt beste tilbehør være en fin paraply og matchende regnfrakk. Det er vanskelig å se profesjonell ut når du holder en flerfarget paraply med prikker og iført en lys rød regnfrakk. Hold deg til mørke nøytrale farger som svart og marineblå for å matche jobbintervjuantrekket ditt.

Hår – Frisyre på jobbintervjuet ditt er det første som går på en regnværsdag og det vanskeligste å sette sammen igjen når du har forlatt huset. Velg en enkel frisyre som er lett å fikse hvis det også er en vindfull dag. Det kan gjøre eller ødelegge hele utseendet ditt. Igjen, du vil at den skal være polert, ikke rotete og malplassert når du kommer. Velg å trekke håret tilbake i en hestehale i stedet for å la det henge løst hvis du kan.

Pung – Du har nok å holde på allerede med en paraply og regnfrakk i hendene, så hold vesken eller vesken liten. Hold deg til en lærveske eller koffert siden den tørker lett og gir et profesjonelt utseende uavhengig av været.

Din antrekk for jobbintervjuer selv på en regnværsdag trenger du bare et par justeringer for å jobbe. Høres ganske enkelt ut?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta