Når du gir et lydintervju, hvor mye av det er manus?

N

Når jeg gir lydintervjuene mine, hvor mye er egentlig manus? Vel, når jeg gir et lydintervju selv, betyr det at det er noen andre som stiller spørsmålene, og jeg gir lydintervjuet. Spørsmålene deres er mest sannsynlig skriptet fordi de har alle foran seg, klare til å spørre meg. Men vi skrev ikke noe manus sammen.

Svarene mine, de er ikke skriptet, men jeg har kuler foran meg på det jeg skal si. Jeg skriver ikke alt ut, men gir meg selv noen retningslinjer og ideer om hva jeg kan si for å holde meg til temaet. Mens jeg holder et direkte teleseminar, ønsker jeg ikke å miste tankegangen, og det er ganske vanskelig å konsentrere seg om dette i tre timer. Det er veldig enkelt å gjøre, men jeg vil ikke rote til, spesielt når det er live. Det er ingen måte å fikse det på hvis det er live. Punktene hjelper meg å holde tankene mine samlet og sikre at jeg ikke roter til. De holder meg på timeplanen og begrenser meg til hva jeg snakker om, uten å høres ut som om jeg skrev et manus til intervjuet.

Så jeg forberedte meg, og jeg har kuler, nøkkelpunkter som jeg kan se på. Jeg leser ikke et manus som er ferdig skrevet foran meg. Jeg ser bare på kuler og ideer slik at jeg kan følge med uten å gå for mye utenfor emnet. Så i mine egne lydintervjuer er det veldig lite manus faktisk.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta