Politiets muntlige styreintervju – råd om hvordan du kan imponere intervjupanelet

P

Veien til å bli politimann er vanskeligere enn du tror. Da du var barn og lekte politi og røver, skjønte du aldri at det kom til å bli så vanskelig. Ikke la utfordringen med å bli offiser skremme deg fra å følge drømmene dine.

En av de viktigste hindringene for å bli offiser er politiets muntlige intervjueksamen, og en av de største feilene som nye rekrutter gjør er å ikke forberede seg til dette intervjuet. Politiets muntlige avhør er faktisk den viktigste undersøkelsen som gis for å bli en del av politistyrken.

Hvorfor er det så viktig? Det er flere grunner til dette. Først er dette din sjanse til å vise panelet hvem du er. For det andre er dette din sjanse til å vise panelet hvordan du tenker. Den sjansen får du ikke på den skriftlige eller fysiske prøven. Dette er også din siste mulighet til å selge deg selv til panelet. Så det er viktig å imponere dem med svarene dine.

Et spørsmål som nye rekrutter ser ut til å gjøre dårlig på er “Hvorfor vil du bli politimann?” Dette spørsmålet kan sette tonen for deg for resten av intervjuet. Ikke svar på en robot måte, og ikke fortell styret at du ønsker å bli politimann slik at du kan bære en pistol.

Ta deg tid til å svare, ta et dypt pust og fortell historien om hvorfor du bestemte deg for at det å være politi var riktig for deg. Vær ærlig og tydelig i svaret ditt. Ikke vær redd for å fortelle panelet hvor begeistret du er over å stå foran dem, og om din livslange drøm og målet om å bli offiser. Å være ærlig og fortelle historien din vil ikke bare få poeng, men det vil gjøre deg minneverdig for panelet, noe som vil tillate deg å skille deg ut fra mengden.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta