Skate Photography Intervju med Bart Jones

S

Navn, alder, status, arbeidsgiver, hjemby? Bartholomew Wilhelm Jones, 28, singel, The Skateboard mag son !, Genève, Illinois.

La oss begynne helt i begynnelsen. Jeg vil vite hva som trengs for å gyte deg. Fortell meg om foreldrene dine. Hva slags mennesker var de, hva gjorde de, hvordan ble du unnfanget?

Hei !! Det er dypt. Jeg vet ikke. Jeg tror faren min opprinnelig var fra Plainfield, Illinois, litt som maisåkerbyen som er stor nå. Han gikk på en privat katolsk skole eller noe, men han er ikke som religiøs eller noe, han holder det virkelig. Og moren min er opprinnelig fra Tyskland og bodde faktisk i Israel et minutt da hun var barn også, men da synes jeg det var tøft der borte, så familien ble koblet til en båttur til USA og begynte å bo i St. Louis, jeg tror kanskje .. Da jeg gikk videre, gikk pappa på college i St. Louis, møtte moren min, badda boom batta bing, giftet seg og gjorde meg .. Jeg spør om de var på noen form for medisiner den gangen, fordi Jeg er ganske oppgitt. Moren min har hatt mange forskjellige jobber gjennom årene fra skolelærer, til å drive en antikvitetsbutikk, til å jobbe i eiendom og min far pleide å drive en kjede med platebutikker kalt Apple Tree Records, som var en fantastisk tid, fordi Inntil jeg var rundt 16 år, kunne pappa koble til musikk gratis, pluss gratisbilletter til omtrent alt, jeg skulle ønske han fortsatt hadde det, men på grunn av slike som Best Buy, en kretsby, et slikt sted; Apple Tree gikk under. Jeg gikk rundt med familien min til alle butikkene for å stenge dem, noe som sugde, men jeg kom på mange varer. Nå driver faren min med en Play It Again -sport, så moren min og pappa går stort sett rundt på auksjoner for å selge et garasje på brukt sportsutstyr, så vi bruker mye musikk rundt huset, men nå er det sport utstyr.

La oss gå videre til barndommen din. Noen traumatiske evner som fortsatt forfølger deg i dag?

Jeg tror ikke at noe fra barndommen fortsatt forfølger meg uansett, men ja .. Jeg har hatt en haug med dem .. Jeg blåste nesten nye familier av valpene våre med en Draino -bombe, barnevakten min prøvde å ha sex med meg en gang, jeg vet ikke, men ja, jeg var definitivt en rotete gutt, fremdeles ganske mye.

Hva var ditt aller første møte med skateboard? Når visste du at dette kom til å bli et langsiktig forhold?

Det første møtet husker jeg sannsynligvis ikke, men jeg vet at jeg var superhyped på det da jeg så disse jentene gå på skøyter på flatmark og ollieing over disse veibommene på denne festivalen i sentrum vi har der jeg bodde kalt “Swedish Days”. Alle dudes hadde som to forskjellige fargede Airwalk -sko på med gaffatape, malerhatter, alle flaired ut, jeg husker bare jeg tenkte “Disse dudes er dårlige ass, det er slik jeg vil være!” Omtrent samtidig var jeg alltid lei meg om jeg kunne fange “Skate TV” på Nickelodeon. Tydeligvis helt uvitende om skateboard, men ikke desto mindre superhypet. Jeg begynte faktisk ikke å skate før noen år etter det, da en skøytebutikk åpnet ved huset mitt som heter Rich’s, som er morsomt å tenke på, fordi stedet var et sånt sirkus, men jeg ville bare skate rundt i butikken og for meg var det den dårligste tingen noensinne den gangen.

Morsomt er at en av de dudes som jeg så på skøyter for lenge siden på festivalen, nå er min gode hjemmekoselige Steve Davenport, han skater fortsatt, river fortsatt! Men Ja, jeg visste egentlig aldri at det kom til å bli et langsiktig forhold .. Jeg antar at jeg egentlig aldri har fått noe annet. Når det kommer til noe annet relativt atletisk er jeg full på goonbat panzy steez. Jeg husker da noen av ungene på videregående gikk inn på andre ting som golf, biler, ETC … jeg forstod ikke helt. Jeg husker bare at jeg tenkte “du vil ikke gå på skøyter ?!” Jeg gikk igjennom en liten fase da jeg skulle på kunstskole, hvor jeg egentlig ikke var glad i skøyter, jeg visste ikke hva som egentlig foregikk, så ikke bladets og nye videoer; på den tiden var jeg mer interessert i å bli en “fin artist”, men jeg antar at jeg er snill.

Når du er fra Illinois, hva synes du om Barack Obama?

Siden jeg er helt stekt, legger jeg egentlig ikke særlig vekt på den slags ting, men jeg er helt sikker på Obama. Jeg husker da han løp for senator eller hva som helst i Illinois, og det var alle disse reklametavlene med ham, og jeg sa til faren min “se på denne fyren som så alt hallik” “og han fortalte meg” det er mannen som forventes å være den første svarte presidenten “. Så i min fotojournalistikk -klasse fikk jeg i oppdrag å ta bilder av Baracks seierstale. Som en annen sucker, spiste jeg det bare; Obama snakker bare med slike ting .. Jeg vet ikke engang! Kraft, antar jeg, og så bare se rundt på alle menneskene som var så lykkelige, det var bare gode vibber rundt. Og nå er det som det samme igjen, men hele landet. Jeg er sikker på at jeg en gang bodde i samme by som Obama. Det er en ganske spennende tid, men hva vet jeg ..?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta