Smertefulle tåforløp og fotforhold

S

Føttene våre er vår fremste måte å transportere oss på, hvis noen går galt med føttene kan livet bli mye vanskeligere. Smertefulle tåjusteringer kan la oss på sidelinjen være ute av stand til å gjøre mange av tingene vi elsker å gjøre. Vi utvikler ofte skader ved overforbruk, spesielt hvis du er aktiv i idrett eller er på beina ofte.

Noen vanlige årsaker til tåsmerter er leddgikt, brukne bein, eryhromelagi, gikt, inngrodde tånegler, leddskader, Raynauds fenomen, skelderma, tåforstuing og knyster. Disse forholdene kan forårsake alvorlig smerte og endre måten vi lever livet på. Tåsmerter kan være forårsaket av et traume av en tilstand i nervene. Det første trinnet for å forstå hva som forårsaker fotsmertene dine, er å prøve å forstå når smerten begynte. Ved å forstå når du først begynte å føle symptomer, kan du kanskje identifisere om det er en tilstand eller om skaden var forårsaket av traumer.

Etter at du har funnet ut når det startet, vil du lage en liste over symptomer. Tenk på hva slags smerte det er, om det er andre opplevelser som svie, kløe, rødhet osv. Vurder også om smerten er konstant eller kommer og går. Alle disse faktorene vil hjelpe deg med å begrense listen over mulige smertefulle tåjusteringer. Etter at du har begrenset listen kan du se om det er viktig at du oppsøker en lege eller om du enkelt kan behandle problemet hjemme.

Basert på tilstanden du har, er det ofte måter å kontrollere og behandle maten hjemme. Noen vanlige behandlinger er å bruke betennelsesdempende medisiner, ising av området, bløtlegging av foten, hvile, orthotics eller skoinnlegg og fotmassasje. Hvis du lider av smertefulle tåplager, kan du finne lindring. Diagnostisering av problemet er det første skrittet til smertefrie føtter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta