Ta med en skinnportefølje til jobbintervjuet ditt? Sørg for å velge riktig farge

T

Studier viser at farger påvirker våre synspunkter og følelser. Fargevalgene vi bruker kan i stor grad påvirke våre følelser og følelser og til og med nivået på vellykkede resultater av våre interaksjoner. Tenk deg virkningen av en mann som rapporterer til et intervju for en ikke -moterelatert stilling i en rosa skjorte og matchende jakke eller en kvinne som rapporterer til et lederintervju for et konservativt selskap i en kamuflasjefarget drakt.

Under et intervju kan fargen på klærne og porteføljen din (bare skinnporteføljer sende den riktige meldingen) avgjøre om du får jobben eller ikke. Vær kresen hvilken farge du vil bruke.

Studer disse fargene og deres betydning for et jobbintervju, og avgjør hvilken av disse som vil komme deg mest til gode.

 • Blå er fargen som representerer pålitelighet, og det er derfor det er allment ansett som forretningsfargen. Det representerer stabilitet, tillit, renslighet, ro, lojalitet og ro. Dette er den beste fargen å ha når du søker på lederstillinger eller stillinger som krever en sterk personlighet.
 • Svart representerer kraft, raffinement, eleganse, mystikk og dybde. Dette er best å ha på og å bære hvis jobbintervjuet er for kunst eller mote.
 • Grønn er en annen farge som gir deg ro og lykke til. Dette er den beste fargen for jobbintervjuer som har noe å gjøre med folks oppførsel som psykologer og sosiologer.
 • rød er den hotteste fargen og en som gir mye energi til en person. I et intervju må en person som leter etter en jobb som krever mye aktivitet, ha rødt på kroppen.
 • Hvit representerer renhet, enkelhet, renslighet og ydmykhet. Lærere og søkere til offentlig tjeneste bør ha denne fargen.
 • Gul symboliserer optimisme, glede og idealisme. Personer som sikter etter jobber som vanligvis møter motstand må ha denne fargen under intervjuet.
 • brun er det klassiske fargevalget. Å bære en brun skinnportefølje til jobbintervjuet kan gi deg selvtillit og klasse.

Her er de fem grunnene til at du må sjekke fargen på det du har på deg, spesielt skinnporteføljen du velger for intervjuet.

 1. Farge skaper et godt inntrykk. Uansett hva slags jobb du søker på, vil fargen på porteføljen din skape forskjellige inntrykk for intervjueren.
 2. Farge setter humøret ditt. Å se på forskjellige farger rundt deg kan påvirke humøret og temperamentet ditt. Å se fargerike ting kan gjøre deg glad.
 3. Fargevalget ditt skaper en atmosfære. Farger som er nær naturen gir ro og fred. Det er derfor vi må bære denne ideen om farge i skinnfolien du har på deg hvis du vil skape en rolig atmosfære under intervjuet.
 4. Farger kan manipulere følelsene dine. Å bringe en portefølje i en lys farge kan lyse opp din ånd og få deg til å føle deg mer positiv til jobben du søker på.
 5. Farge kan gi deg selvtillit. Humøret ditt avhenger av fargen du ser. Hvis du bruker en av dine favorittfarger, kan du føle deg trygg under et intervju.

Lykke til med intervjuet. Slapp av og vis dine sanne farger.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta