To alvorlige problemer for føttene dine

T

Mange mennesker har jobber som krever at de hele tiden er på beina. Dette kan selvfølgelig være hardt for kroppen, men spesielt hardt for føttene. Føttene våre er utsatt for noen av de verste overgrepene. De blir stadig dratt og skrapet over noe av det verste terrenget og i noen av de verste skoene som er mulig. Men til tross for denne konstante mishandlingen, tar de fleste av oss ikke vare på føttene våre som vi burde. Vi tenker egentlig ikke på dem i det hele tatt før vi utvikler et problem og trenger hjelp fra en fotterapeut. Hvis du har utviklet et fotproblem, ikke ignorer det. Besøk en fotterapeut og se hva som kan gjøres. Nedenfor er to vanlige fotproblemer som bør behandles umiddelbart.

knyster
Et av de vanligste problemene som kan skje med føttene dine er en knyst. Den enkleste måten å beskrive en knyst på er som en støt på siden av stortåen. Men dessverre skaper knyster større problemer enn bare støt. Det som egentlig skjer er at beinene i fotens rammeverk endrer seg. Stortåen begynner å peke mot den andre tåen, og forårsaker bumpen. Fordi problemet er progressivt, bør det behandles umiddelbart.

Hammertå
Et annet vanlig fotproblem er kjent som hammertå. Hammertå er en deformitet i andre, tredje eller fjerde tå som får tåen til å bøye seg mot bakken permanent. Flere problemer, inkludert dårlig valg av fottøy eller muskel- og leddskader kan forårsake problemet. Noen ganger kan problemet korrigeres med korrigerende fottøy, men i mange tilfeller er ortopedisk kirurgi nødvendig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta